Όροι κράτησης και προυποθέσεις - Top 10 Diakopes

ΓΕΝΙΚΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Το Top10Diakopes.com και Top 10 Diakopes είναι ένα ταξιδιωτικό γραφείο Πωλήσεων Σύμβουλοι SL, με έδρα βρίσκεται στην Ισπανία με τον αριθμό B-93395275, και στην Calle Londres 4-4, 29639 Benalmadena. Ο αριθμός άδειας του ταξιδιωτικού πρακτορείου της εταιρείας είναι CIAN-296565-2.

Οι Top10 ταξιδιωτικές προσφορές που διοργανώνονται στην Ελλάδα υπόκεινται στους γενικούς όρους  και προϋποθέσεις  (γενικούς όρους και προϋποθέσεις όπως διαπραγματεύονται από το Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών πρακτόρων και το Συνήγορο του καταναλωτή) κατά κύριο λόγο και εναλλακτικά σε αυτές τις ταξιδιωτικές προϋποθέσεις. Αν οι παρόντες όροι και Προϋποθέσεις και οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις βρίσκονται σε διένεξη, ισχύουν οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις.

Αυτοί οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για όλες τις συμφωνίες που συνάπτονται μεταξύ της Travel Sales Consultancy SL και όλων των Top10diakopes.com και του καταναλωτή. Το κείμενο αυτών των γενικών όρων και προϋποθέσεων θα παρασχεθεί στον καταναλωτή πριν από τη σύναψη της σύμβασης.

Οι Top 10 Travel Deals μπορούν να αλλάξουν αυτούς τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ωστόσο, αυτές οι αλλαγές δεν ισχύουν για κρατήσεις που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί για Top 10 Travel Deals.

Ρήτρα 1: Εποπτεύουσα αρχή και ασφάλεια σε περίπτωση πακέτων διακοπών

Ως ισπανική εταιρεία εποπτεύουμε από την Ισπανική Αρχή Καταναλωτή, μια CIAN υπό την περιφερειακή διοίκηση της Ανδαλουσίας (CIAN είναι ο ισπανός ομόλογός της Φινλανδικής Υπηρεσίας Καταναλωτών), η οποία διαχειρίζεται την εγγύηση που κατατέθηκε για την ανασφαλιστική σας κατάσταση, λόγω της οικονομικής σας ασφάλειας, ότι θα είμαστε αφερέγγυοι στις οργανωμένες διακοπές.

Για να συνδεθείτε με το CIAN, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

NEGOCIADO DE AGENCIA DE VIAJES Υπηρεσία εξυγίανσης
και ενεργοποίησης Tcas.
Γενική διεύθυνση Calidad, Innovación y Fomento del Turismo.
Edificio Torretriana c / Juan Antonio de Vizarrón, s / n (Tfno 662976965)
Σεβίλλη

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: rta.ctc (a) juntadeandalucia.es

Είμαστε εγγεγραμμένοι στο Πακέτο Ταξιδιωτικών Πακέτων με τις ακόλουθες πληροφορίες:

Το CIAN's Comprehensive Travel Εγγραφείτε με το CIAN-296565-2

Η Travel Sales Consultancy SL έχει έγκυρη εγγύηση και, επιπλέον, ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης έναντι οποιουδήποτε πελάτη, όπως απαιτείται από το ισπανικό ταξιδιωτικό νόμο, και οικονομική ζημία που θεωρείται ότι οφείλεται σε σφάλματα από την Εταιρεία ή τα τρίτα μέρη της Εταιρείας.

Ρήτρα 2 - Ακύρωση κράτησης

Ο Πελάτης μπορεί να ακυρώσει εάν και όταν το Top 10 Travel Deals αυξάνουν την τιμή της δεσμευμένης προσφοράς ή όταν ο Πελάτης έχει εύλογες αμφιβολίες σχετικά με τη δυνατότητα του Top 10 Travel Deals να πραγματοποιήσει το ταξίδι ή αν ο Πελάτης δεν μπορεί να παρευρεθεί λόγω απρόβλεπτου ή σοβαρού περιστατικού που αφορά τον επιβάτη. Σε κάθε περίπτωση, οι ακυρώσεις πρέπει να υπόκεινται σε οποιοδήποτε κόστος που ορίζεται στην παράγραφο 3

Ρήτρα 3 - Ακυρώσεις ή / και αλλαγές που έγιναν από τον Πελάτη

1. Οι όροι και οι προϋποθέσεις των αεροπορικών εταιρειών δεν επιτρέπουν την ακύρωση αεροπορικών εισιτηρίων, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Εάν ο καταναλωτής επιθυμεί να ακυρώσει ή να αλλάξει την πτήση του, πρέπει να επικοινωνήσει με την αντίστοιχη αεροπορική εταιρεία. Το Top10 Travel Deals ασχολείται επίσης με ακυρώσεις, δείτε παρακάτω.

2. Η διαμονή δεν μπορεί να ακυρωθεί δωρεάν, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά κατά την κράτηση.

Εάν η διαμονή μπορεί να ακυρωθεί, ο καταναλωτής πρέπει σε κάθε περίπτωση να πληρώσει για τα έξοδα υπηρεσίας * και τα έξοδα ακύρωσης του παρόχου υπηρεσιών διαμονής που αναφέρονται στην κράτηση.

3. Οι αιτήσεις ακύρωσης και αλλαγής πρέπει να αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και να καταγράφονται την ημέρα αποστολής της ειδοποίησης, με εξαίρεση τις αιτήσεις ακύρωσης και αλλαγής που λαμβάνονται μετά τις 17:00, οι οποίες θα καταγραφούν την επόμενη ημέρα.

Σας συμβουλεύουμε πάντα να πάρετε ασφάλιση ταξιδιού που περιλαμβάνει τουλάχιστον ασφάλιση ακύρωσης σε περίπτωση ασθένειας. Μπορεί να υπάρχουν διαφορές στην ασφαλιστική κάλυψη. Βεβαιωθείτε ότι η ασφάλιση είναι επαρκής.

* Αλλαγή και Ακύρωση Κόστος Υπηρεσίας

Κόστος ακύρωσης αεροπορικής εταιρείας μετά την έκδοση εισιτηρίων (μόνο εάν το επιτρέπει ο τύπος εισιτηρίου): 15% ή τουλάχιστον € 50 / κράτηση + επιπλέον κόστος ακύρωσης της αεροπορικής εταιρείας

Κόστος αλλαγής αεροπορικής εταιρείας μετά την έκδοση εισιτηρίων (μόνο εάν το επιτρέπει ο Τύπος εισιτηρίου): 20 € / κράτηση + εκτός από οποιαδήποτε αλλαγή της αεροπορικής εταιρείας ή / και της Κεντρικής Υπηρεσίας Κρατήσεων και πιθανή νέα διαφορά τιμής σε περίπτωση αλλαγής.

Αλλαγές και ακυρώσεις για ενοικίαση αυτοκινήτου μετά την επιβεβαίωση: 30 € / κράτηση, επιπλέον των εξόδων ακύρωσης της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων ή / και του Κέντρου Κεντρικών Κρατήσεων και την πιθανή διαφορά τιμής για τη νέα περίοδο κράτησης. Ωστόσο, αν ακυρώσετε την κράτηση αυτοκινήτου εντός 48 ωρών πριν από την ώρα παραλαβής, θα χρεώσουμε το 100% του κόστους.

Κόστος αλλαγής κράτησης (εάν επιτρέπεται από τους όρους): 20 € / κράτηση + πιθανή νέα διαφορά τιμής

Κόστος Ακύρωσης Κρατήσεων Ξενοδοχείου (εάν επιτρέπεται): 15% ή τουλάχιστον 50 € / κράτηση + επιπλέον χρεώσεις ακύρωσης που χρεώνονται από τον πάροχο υπηρεσιών

Κόστος αλλαγής πακέτου πτήσης / πλοίου + ξενοδοχείου μετά την έκδοση εισιτηρίων(Μόνο εάν ο τύπος του εισιτηρίου  το επιτρέπει ή / εάν το επιτρέπουν οι όροι κράτησης του φορέα διαμονής): 15% ή τουλάχιστον € 70 / κράτηση + συν τις δαπάνες της αεροπορικής/ναυτιλιακής εταιρείας και το κόστος ακύρωσης του παρόχου υπηρεσιών διαμονής.

Κόστος αλλαγής πακέτου πτήσης / πλοίου + ξενοδοχείου μετά την έκδοση εισιτηρίων (μόνο εάν το επιτρέπει ο τύπος εισιτηρίου και / ή  εάν το επιτρέπουν οι όροι κράτησης του φορέα διαμονής): 20 € / άτομο.

Τα εισιτήρια δεν μπορούν να αλλάξουν ή να ακυρωθούν

Εάν η κράτηση καταβληθεί με δόση ή πιστωτική κάρτα, ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τυχόν χρεώσεις τόκων και ακύρωσης για τη συμφωνία δόσης ή το τιμολόγιο της πιστωτικής κάρτας.

Εάν ένας πελάτης έκανε λάθος, έκλεισε λάθος ημερομηνία ή έδωσε λάθος όνομα και αμέσως συμφωνεί, θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε χαμηλότερο κόστος ακύρωσης ή, κατά περίπτωση, δεν θα χρεώσουμε τα δικά μας έξοδα αλλαγής αλλά δεν μπορούμε να αποφύγουμε την ακύρωση του προμηθευτή ή το κόστος αλλαγής και η πολιτική ακύρωσης πρέπει να λαμβάνεται υπόψη. Συνεπώς, δεν είναι πάντοτε δυνατό να αλλάξετε τις κρατήσεις πτήσεων και ξενοδοχείων ακόμη και αν το λάθος παρατηρηθεί ένα λεπτό μετά την κράτηση.


Ρήτρα 4 - Top 10 Αγορές ακυρώσεις και / ή Αλλαγές

1. Το Top10 Travel Deals διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσοει μια κράτηση αν ο καταναλωτής δεν παρέχει όλες τις πληροφορίες για τον εαυτό του ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που απαιτείται για την κράτηση ή / και την επιβεβαίωση της πληρωμής και του ελέγχου ταυτότητας.

2. Εάν η κράτηση δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, το Top 10 Travel Deals θα ειδοποιήσει αμέσως τον καταναλωτή.

3. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε αλλαγές στις κρατήσεις. Οι περισσότερες από αυτές τις αλλαγές είναι μικρές και θα σας ειδοποιήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το συντομότερο δυνατόν πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Αν η αλλαγή είναι σημαντική και δεν οφείλεται σε λόγους πέρα από τον έλεγχό μας, θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε στον καταναλωτή μια παρόμοια επιλογή (αν υπάρχει) έναντι της καταβληθείσας τιμής ή να επιστρέψουμε την καταβληθείσα πληρωμή. Εάν μια σημαντική αλλαγή έχει συμβεί για λόγους πέρα από τον έλεγχό μας (περιγράφεται παρακάτω), το Top 10 Travel Deals δεν είναι υποχρεωμένο να σας πληρώσει οποιαδήποτε αποζημίωση ή απόδοση.

α) Top 10 Λόγοι ανεξάρτητα από τις Προσφορές για  Ταξίδια

Άλλοι επιτακτικοί λόγοι για την αλλαγή περιλαμβάνουν καταστάσεις όπου το ξενοδοχείο έχει επιβεβαιωμένη κράτηση, αποφασίζει να ξεκινήσει αργότερα την τουριστική περίοδο ή να κλείσει τη σεζόν νωρίτερα ή έχει προκύψει υπερκράτηση ή τεχνικό σφάλμα μεταξύ του πράκτορα και του ξενοδοχείου ως αποτέλεσμα της μη εύρεσης κράτησης στο ξενοδοχείο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, διατηρούμε το δικαίωμα να σας προσφέρουμε εναλλακτικές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις τουλάχιστον της ίδιας κατηγορίας άνεσης και υπηρεσιών, και αν αυτό δεν είναι δυνατό, να αποζημιωθείτε για τη διαφορά στην τιμή του νέου καταλύματος και του αρχικού καταλύματος και των τυχόν άμεσων εξόδων του πελάτη για αυτήν την αλλαγή.

Εάν η κράτηση ταξιδιού δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί λόγω τεχνικού σφάλματος ή εάν ο φορέας παροχής καταλύματος ή η αεροπορική εταιρεία ή ο ταξιδιωτικός πράκτορας δεν συμφωνεί με την κράτηση και παρατηρηθεί πριν από την τελική επιβεβαίωση της κράτησης.

Αν ναι, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να συζητήσουμε μαζί σας τις επιλογές.

Οι διοργανωτές εκδηλώσεων (συναυλίες, ποδοσφαιρικοί σύλλογοι / εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, θέατρα, αθλητικές εκδηλώσεις) και άλλοι πάροχοι τουριστικών υπηρεσιών (operators για αξιοθέατα, υπηρεσίες ακραίων εκδηλώσεων) ενδέχεται επίσης να ακυρώσουν εκδηλώσεις ή να μεταφέρουν προκαθορισμένες ημερομηνίες γεγονότων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν θα αντικαταστήσουμε τα χαμένα ταξιδιωτικά εισιτήρια ή, για παράδειγμα, το κόστος αλλαγής πτήσεων ή κρατήσεων ξενοδοχείων. Εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες διοργάνωσης εκδηλώσεων, θα επιστρέψουμε στον καταναλωτή το κόστος της εκδήλωσης. Είναι επίσης δυνατές αλλαγές στο πρόγραμμα.

Στη διαδρομή προς τον προορισμό, η καθυστέρηση στην πτήση μπορεί επίσης να οδηγήσει σε καθυστέρηση στην πιθανή κοινή μεταφορά του ταξιδιού. Σε μια τέτοια περίπτωση ο πάροχος υπηρεσιών μεταφοράς προσπαθεί πάντα να κρατήσει μια θέση για την επόμενη μεταφορά, αλλά εάν η επόμενη μεταφορά δεν είναι το πρωί ή αν ο επιβάτης δεν θέλει να περιμένει για άλλο λόγο, δεν θα αντικαταστήσουμε τα εναλλακτικά έξοδα μεταφοράς (π.χ. ταξί) που υπερβαίνουν την αξία της αρχικής κοινής μεταφοράς. Αντίθετα, η αεροπορική εταιρεία μπορεί να επιστρέψει στην ΕΕ το κόστος της καθυστέρησης σύμφωνα με τους τυποποιημένους κανονισμούς αποζημίωσης, εάν η πτήση ξεπεράσει την καθυστέρηση των 3 ωρών.

Εκτός εάν προβλέπεται ρητά στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, ζητούμε συγγνώμη για μη αποδοχή ευθύνης ή αποζημίωσης σε περίπτωση που δεν μπορούμε να συμμορφωθούμε με τις συμβατικές μας υποχρεώσεις εξαιτίας ζητημάτων που δεν ελέγχονται από εμάς.

Ρήτρα 5 - Ηλεκτρονικά εισιτήρια και επιβεβαιώσεις κράτησης

Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη εάν δεν λάβετε το ηλεκτρονικό εισιτήριο ή την επιβεβαίωση της κράτησης λόγω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρίσατε ή λόγω των ρυθμίσεων του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή εάν τα ηλεκτρονικά μηνύματα καταλήγουν στα ανεπιθύμητα.

Εάν έχετε κάνει κράτηση μέσω του Top 10 Travel Deals και τα στοιχεία επικοινωνίας σας αλλάξουν, πρέπει να ενημερώσετε αμέσως την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών για τυχόν αλλαγές. Επιπλέον, σας παρακαλούμε να ελέγξετε ότι οι πληροφορίες ονόματος αντιστοιχούν στο διαβατήριο, τα αεροπορικά εισιτήρια και άλλες επιβεβαιώσεις κράτησης.

Είναι καθήκον σας να μας ενημερώσετε το αργότερο 72 ώρες μετά την πραγματοποίηση της κράτησης, εάν δεν έχετε λάβει το ηλεκτρονικό εισιτήριο ή την επιβεβαίωση της κράτησης. Αυτό ισχύει για όλες τις πιθανές ηλεκτρονικές πληροφορίες κράτησης, τα αεροπορικά ταξίδια, τις κρατήσεις αυτοκινήτων, τις υπηρεσίες μεταφορών κ.λπ.

Άρθρο 6 - Χρονοδιαγράμματα πτήσης

1. Τα χρονοδιαγράμματα πτήσης είναι ενδεικτικά της επιβεβαίωσης που λάβατε. Όλες οι χρονοθυρίδες στα αεροπορικά εισιτήρια παρέχονται από την αεροπορική εταιρεία και είναι μόνο εκτιμήσεις. Μπορούν να αλλάξουν λόγω των περιορισμών ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας, των καιρικών συνθηκών, των επιχειρησιακών περιορισμών στην αεροπορική εταιρεία και της επιθυμίας για έγκαιρο check-in.

Θα σας ειδοποιήσουμε για τις αλλαγές του προγράμματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δώσατε κατά την κράτηση. Είναι ευθύνη του πελάτη ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι σωστή και ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν καταλήγουν σε ανεπιθύμητα μηνύματα.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε αλλαγές πραγματοποιήθηκαν από την αεροπορική εταιρεία στις χρονοθυρίδες σε σύγκριση με τις ώρες που είχαν προηγουμένως αναφερθεί σε εσάς και για οποιεσδήποτε άλλες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν από την αεροπορική εταιρεία. Τα αεροπορικά εισιτήρια ενημερώνονται αυτόματα για το νέο πρόγραμμα που προσφέρεται από την αεροπορική εταιρεία. Σημειώστε επίσης ότι αν αφήσετε μια πτήση χωρίς απευθείας χρήση της αεροπορικής εταιρείας, οι υπόλοιπες πτήσεις μπορεί να ακυρωθούν αυτόματα χωρίς προειδοποίηση. Σε τέτοιες καταστάσεις, δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν δαπάνες που πραγματοποιήσατε. Για το λόγο αυτό, πρέπει να επιβεβαιώσετε την πτήση σας προς την αεροπορική εταιρεία σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει ορίσει.

Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε τις χρονοθυρίδες σας για τις πτήσεις σας κάθε φορά που ταξιδεύετε.

Εάν η αλλαγή ή η ακύρωση οφείλεται σε λόγους που δεν είναι υπό τον έλεγχό μας (όπως στην περίπτωση ανωτέρας βίας), έχουμε δικαίωμα να χρεώσουμε τα τέλη εξυπηρέτησης σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο μας.

Αν καθυστερείτε, το Top 10 Travel Deals δεν θα σας επιτρέψEI να κάνετε ειδικές ρυθμίσεις, επειδή αυτοί οι όροι και οι προϋποθέσεις είναι οι όροι της συμφωνίας αεροπορικής εταιρείας. Λάβετε υπόψη ότι οι ώρες που αναφέρονται στην επιβεβαίωση και στο εισιτήριο είναι τοπικές ώρες πτήσεων. Πρέπει να ελέγξετε τους χρόνους check-in για τις αεροπορικές εταιρείες ή τα δρομολόγια πτήσεων και σημειώστε ότι είναι οι ελάχιστοι χρόνοι για να συμμετέχουν οι επιβάτες στις πτήσεις, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι διατυπώσεις πριν την αναχώρηση. Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν την πρόσβαση εάν φτάσουν αργά. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το Top 10 Travel Deals ή η αεροπορική Εταιρεία δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι αεροπορικές εταιρείες έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν τα δρομολόγια τους και να κάνουν ήδη δρομολόγια πριν ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Άρθρο 7 – Παράπονα

1. Εάν ο καταναλωτής έχει παράπονο σχετικά με τη διαμονή ή / και με το ταξίδι, ο καταναλωτής οφείλει να ενημερώσει σχετικά τον εκπρόσωπο του προσωπικού (ξενοδοχείο, αεροπορική εταιρεία, ταξιδιωτικό πράκτορα) στον προορισμό. Εάν το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί ικανοποιητικά από τον πελάτη επιτόπου, ο καταναλωτής θα πρέπει να επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών του Top 10 Travel Deals κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αν ο πελάτης επιβαρυνθεί από πρόσθετες δαπάνες, προκειμένου να επιλύσει το πρόβλημα που θεωρείται ότι δημιουργήθηκε από το Top10 Travel Deals ή από θυγατρική της εταιρία, τότε η αποζημίωση καταβάλλεται μόνο κατά το μέτρο που το πρόβλημα έχει αναφερθεί ήδη στο Top 10 Diakopes και στην εταιρεία έχει δοθεί η ευκαιρία να λύσει το πρόβλημα πριν από την ροή της δημιουργίας.

2. Ο καταναλωτής μπορεί να υποβάλει καταγγελία στις Top 10 Travel Deals μέχρι και 72 ώρες μετά την επιστροφή τους. Το Top 10 Travel Deals θα προσπαθήσει να βρει τη σωστή απάντηση εντός 30 εργάσιμων ημερών.

Ρήτρα 8 - Φόρος τουρισμού και πόλεων και χρεώσεις Resort Resorts της Αμερικής

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τους φόρους πόλης και του τουριστικής κίνησης  που ενδέχεται να χρεώνονται από διαφορετικές χώρες και πόλεις ή, ειδικότερα, τα τέλη τερματικού που χρεώνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτά είναι τα τέλη που εισπράττουν οι αρχές για ξενοδοχεία, αεροδρόμια και λιμάνια. Δεν υπάρχει τέτοια χρέωση για όλα τα στοιχεία. Ο φόρος πόλης και τουριστικής κίνησης κυμαίνεται συνήθως από 0,50 € / ημέρα μέχρι 5 € / ημέρα ανάλογα με την αξιολόγηση του θέματος και του ξενοδοχείου. Διατηρούμε έναν κατάλογο με τους φόρους τουρισμού και των πόλεων σε αυτόν τον σύνδεσμο,  αν και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι πληροφορίες είναι πάντα ενημερωμένες.

Ρήτρα 9 - Η ορθότητα των τιμών μας, των ωραρίων, των πληροφοριών για τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, των όρων ενοικίασης αυτοκινήτων και των κανόνων αποσκευών στην ιστοσελίδα μας

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διατηρήσουμε ακριβείς τις πληροφορίες για όλα τα προϊόντα που δημοσιεύονται στον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένων των τιμών, των ωρών πτήσεων και των κανονισμών για τις αποσκευές. Ωστόσο, λόγω του πολύ μεγάλου αριθμού πτήσεων και ξενοδοχείων που προσφέρουμε στην ιστοσελίδα μας, είναι αναπόφευκτο ότι σε σπάνιες περιπτώσεις οι πληροφορίες θα είναι χωρίς λάθη. Δεν μπορούμε να αναλάβουμε ευθύνη για τέτοια σφάλματα. Εάν υποψιάζεστε ότι υπάρχει σφάλμα στις πληροφορίες, είναι ευθύνη σας να επικοινωνήσετε με τις Top 10 Travel Deals πριν πραγματοποιήσετε την κράτησή σας.

Σε περίπτωση που κάτι εκτός της τιμής είναι λανθασμένο, προσφέρουμε στον πελάτη την ευκαιρία να αλλάξει το προϊόν στην αντίστοιχη τιμή(αν υπάρχει) ή να συζητήσει με τον πελάτη μια κατάλληλη επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση πιθανών σφαλμάτων τιμών (αν το προϊόν πωλείται τυχαία σε πολύ χαμηλή τιμή), προσφέρεται στον πελάτη είτε επιστροφή χρημάτων είτε δυνατότητα καταβολής της διαφοράς μεταξύ της σωστής  και της καταβληθείσας τιμής και διατήρηση της κράτησης.

Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες θα προσθέσουν μια ξεχωριστή πληρωμή στο βήμα 2 της φάσης κράτησης, όταν το συνολικό κόστος του ταξιδιού για τις αεροπορικές εταιρείες δεν θα εμφανιστεί συνολικά στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η συνολική τιμή θα καταστεί σαφής μόνο στη σελίδα 2 του σταδίου κράτησης, όπου προσδιορίζεται επίσης αυτό το πιθανό συμπλήρωμα πληρωμής.

Η ασφάλεια ενοικίασης αυτοκινήτων διαφέρει ανάλογα με το χρόνο, το μοντέλο αυτοκινήτου και τον προορισμό. Οι εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων χρεώνουν συνήθως ένα ποσό την πιστωτική κάρτα του πελάτη κατά τη διάρκεια της παραλαβής του αυτοκινήτου, όπου η προϋπόθεση για την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου είναι μια έγκυρη πιστωτική κάρτα με μια αρκετά υψηλή ασφάλεια των συνόρων / περιθώριο που καλύπτουν για την ασφάλεια του μισθώματος. Παρότι προσπαθούμε να σας ενημερώσουμε για το ακριβές  ποσό της ασφάλειας στις περιγραφές των πακέτων μας, είναι ευθύνη του πελάτη να διασφαλίσει πριν το ταξίδι  ότι διαθέτει μία πιστωτική κάρτα που βρίσκεται σε ισχύ, με την οποία θα είναι σε θέση να πληρώσει για την ασφάλεια του αυτοκινήτου και, αν χρειαστεί, επίσης, να μάθει το ακριβές τελικό ποσό της ασφάλειας απευθείας στην εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτου

Υπηρεσίες ξενοδοχείου και βαθμολογία

Ρίξτε μια ματιά στη λεπτομερή περιγραφή του καταλύματος για να μάθετε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της διαμονής στο ξενοδοχείο. Πρέπει να είστε τουλάχιστον 21 ετών για να μείνετε σε ορισμένα ξενοδοχεία, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες.\

Παρακαλώ σημειώστε ότι όλα τα ξενοδοχεία που χρησιμοποιούμε δεν είναι μόνο για τους πελάτες του Top10 Travel Deals. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τυχόν ξενοδοχειακές υπηρεσίες ή περιορισμούς που ενδέχεται να προκύψουν από άλλους επισκέπτες ή από τις δραστηριότητες των επισκεπτών μας.

Η βαθμολογία με αστέρια χρησιμοποιείται για να περιγράψει το γενικό επίπεδο και τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων, το επίπεδο τραπεζαρίας και τις παροχές και υπηρεσίες που διατίθενται στο ξενοδοχείο. Οι απαιτήσεις ταξινόμησης διαφέρουν από χώρα σε χώρα και από προμηθευτή στον προμηθευτή, ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Η βαθμολογία αστεριών δεν αποτελεί εγγύηση ή διαβεβαίωση από  τον ταξιδιωτικό πράκτορα σε σχέση με το επίπεδο εξυπηρέτησης.

Τα ξενοδοχεία μπορούν να ανοίξουν και να κλείσουν τις υπηρεσίες τους χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση για τις Top 10 Travel Deals και είναι ευθύνη του πελάτη να ελέγξει τις ώρες λειτουργίας και τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών απευθείας στο ξενοδοχείο πριν από την κράτηση. Ειδικότερα, οι ώρες λειτουργίας των πισίνων και άλλων υπαίθριων εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων είναι εποχιακές (εκτός εάν δηλώνεται σαφώς στην ανακοίνωση πώλησης) και υπόκεινται σε κλιματικές αλλαγές.

Οι αλλαγές διαδρομής και προγράμματος για εκδρομές και περιηγήσεις που περιλαμβάνονται στην προσαύξηση και την τιμή ταξιδιού είναι επίσης δυνατές, εφόσον δεν αλλάζουν τη φύση της περιήγησης. Οι αλλαγές μπορούν, για παράδειγμα, να οφείλονται σε αλλαγές κυκλοφορίας, ρυθμιστικά δικαιώματα ή μικρές αλλαγές στο περιεχόμενο της υπηρεσίας προγράμματος.

Ρήτρα 10: Διαβατήριο, άδεια οδήγησης, θεώρηση και απαιτήσεις εμβολιασμού για το ταξίδι σας

Είναι σημαντικό να ελέγχετε όσο το δυνατόν νωρίτερα τους κανονισμούς διαβατηρίων και διαβατηρίων σας καθώς και όλες τις απαιτήσεις εμβολιασμού, καθώς μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος για την επεξεργασία των απαραίτητων εγγράφων. Καταρχήν, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι το διαβατήριό σας ισχύει για τουλάχιστον 6 μήνες μετά το ταξίδι σας, καθώς αυτό αποτελεί πλέον υποχρεωτική απαίτηση σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Το Top 10 Travel Deals δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν οικονομικές συνέπειες αν δεν ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες. Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων απαιτούν επίσης έγκυρη άδεια οδήγησης σε κάθε χώρα προορισμού, επομένως ελέγξτε εκ των προτέρων τη χώρα προορισμού. Στις περισσότερες χώρες της ΕΕ ισχύουν ελληνικές άδειες οδήγησης στην ΕΕ, αλλά σε ορισμένες χώρες εκτός της ΕΕ, εκτός από την άδεια οδήγησης, μπορεί να χρειαστεί να αποκτήσετε διεθνή άδεια οδήγησης / άδεια οδήγησης.

Ο ιστότοπος του Υπουργείου Εξωτερικών περιέχει ενημερωμένες πληροφορίες ταξιδιού σχετικά με τον προορισμό σας και παρέχει πληροφορίες σχετικά με εμβολιασμούς και άλλα θέματα που σχετίζονται με την υγεία εκτός από τις πληροφορίες διαβατηρίων και θεωρήσεων. Θα βρείτε επίσης άλλες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις τοπικές πρακτικές, την κυκλοφορία και την είσοδο.

Ο ιστότοπος της ΕΕ περιέχει πληροφορίες σχετικά με τις άδειες οδήγησης και την εγκυρότητά τους.

Ρήτρα 11: Εγκυμοσύνη και μικρά παιδιά

Ορισμένες αεροπορικές εταιρίες και εταιρείες κρουαζιερόπλοιων απαγορεύουν τα ταξίδια για περισσότερες από 28 εβδομάδες εγκύων γυναικών.Η εγκυμοσύνη υπολογίζεται με βάση την ημερομηνία επιστροφής. Τα εβδομαδιαία όρια για διαφορετικές εταιρείες μπορεί να διαφέρουν. Είναι ευθύνη του πελάτη να ελέγξει τις ειδικούς όρους για εγκυμοσύνη και για κατάσταση υγείας της κάθε  αεροπορικής εταιρείας ή / και του κρουαζιερόπλοιου και επίσης να συζητήσει με το δικό του γιατρό.

Τα μωρά πρέπει να είναι τουλάχιστον 6 εβδομάδων για να ταξιδέψουν με αεροπλάνο και πρέπει να ταξιδεύουν στην αγκαλιάενήλικα. Ελέγξτε με την αεροπορική εταιρεία για ειδικές συνθήκες για μωρά πριν από την κράτηση. Γενικά, τα παιδιά ηλικίας άνω των 2 ετών πρέπει να έχουν τη δική τους θέση. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν ειδική τιμή για τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Τα παιδιά ηλικίας 2 έως 11 ετών γενικά θεωρούνται παιδιά. Το όριο ηλικίας υπολογίζεται σύμφωνα με την ημερομηνία επιστροφής.Τα 12χρονα πληρώνουν την τιμή των ενηλίκων.

 


View RSS Feed