Απόρρητο - Top 10 Diakopes

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αυτός ο ιστότοπος παρέχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, τη χρήση cookies και τη χρήση των πληροφοριών που παρέχετε κατά την κράτηση ενός ταξιδιού, καθώς και τις πληροφορίες που συλλέγουμε και αποθηκεύουμε αν έχετε εγγραφεί στο συνδρομητή μας.

Όταν αγοράζετε ένα ταξίδι από το top10matkataritys.com, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε αυτή τη σελίδα σύμφωνα με τις αρχές της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων. Οι αρχές μας είναι σύμφωνες με την ισχύουσα νομοθεσία.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή να προσθέσουμε ή να διαγράψουμε δεδομένα σε αυτή τη σελίδα.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας και ακολουθώντας τις ενημερώσεις των ενημερωτικών δελτίων μας, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου σε αυτόν τον ιστότοπο.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ

Χρησιμοποιούμε τα ονόματα και τις πληροφορίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε για να στείλετε τα εισιτήριά σας.

Αν έχετε πολλούς ανθρώπους στο ταξιδιωτικό σας κλαμπ, θα σας στείλουμε επιβεβαίωση ταξιδιού και εισιτήρια ταξιδιού στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ταξιδιώτη.

Χρειαζόμαστε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε σύντομα για καθυστερήσεις, ακυρώσεις ή αλλαγές στα χρονοδιαγράμματα πτήσεων και άλλες αλλαγές ή εάν πρέπει να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για άλλα θέματα που αφορούν την κράτησή σας.

Για να βελτιώσουμε τις προσφορές και τις υπηρεσίες μας, χρησιμοποιούμε τα σχόλια που έχετε παράσχει μέσω εθελοντικών ερευνών στους ιστοτόπους μας.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Με την εγγραφή  στο ενημερωτικό δελτίο μας, λαμβάνετε τις καλύτερες και πιο πρόσφατες ταξιδιωτικές προσφορές απευθείας από την νέα σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο είτε μέσω της ιστοσελίδας μας είτε συμμετέχοντας στους συχνούς διαγωνισμούς μας, στο διαδίκτυο ή σε διαγωνισμούς ή / και σε συνεργαζόμενους ιστότοπους όπου μας δώσατε τη συγκατάθεσή σας να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο μας. Η εγγραφή σε ενημερωτικό δελτίο είναι δωρεάν. Η εγγραφή σε ενημερωτικό δελτίο μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο κουμπί λήξης της συνδρομής στο κάτω μέρος του ενημερωτικού δελτίου.

 

Για τη δημοσίευση ενημερωτικών δελτίων, χρειαζόμαστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά συχνά ζητάμε ένα όνομα (για λόγους ευγένειας, ώστε να μπορούμε να σας υποδεχτούμε με το σωστό όνομα εάν είναι απαραίτητο), έναν ταχυδρομικό κώδικα για την καλύτερη στόχευση των διαφημίσεών μας στην πόλη του ενημερωτικού δελτίου σας, καθώς και για κάποιες καμπάνιες και διαφημιστικά SMS.

Πληροφορίες που πρέπει να διατηρηθούν

Όταν αγοράζετε ένα ταξίδι στο top10matkatarakkum.com ή συμμετέχετε σε έναν συνδρομητή ενημερωτικών δελτίων, διατηρούμε τις ακόλουθες πληροφορίες:

●Αριθμός κράτησης, ονόματα επιβατών, ημερομηνίες γέννησης, πληροφορίες διαβατηρίου

●Ημερομηνία κράτησης

● Προορισμό, ξενοδοχείο, χρόνο ταξιδιού

● Την ώρα της κράτησής σας

● Την  τελευταία αλλαγή στην κράτησή σας

● Διαδικτυακή διεύθυνση προγράμματος περιήγησης (IP) από την οποία πραγματοποιείται η κράτηση / εγγραφή

Οι συνδρομητές του ενημερωτικού δελτίου διατηρούν το όνομά τους, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ταχυδρομικό τους κωδικό, ώστε να μπορούμε να στοχεύσουμε καλύτερα τη διαφήμιση ταξιδιών από την πόλη μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Θέλουμε να είστε σίγουροι ότι τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ασφαλή και γνωρίζετε πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας προσφέρουμε καλύτερα και φθηνότερα ταξίδια. Το  Top 10 Travel Deals είναι μέρος της Travel Sales Consultancy SL. Μάθετε περισσότερα για μας σε αυτή την ενότητα

Περιεχόμενο της ειδοποίησης περί απορρήτου

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας είναι οι Travel Sales Consultancy SL και οι Top 10 Travel Deals (εφεξής "εμένα" ή "μας" ή "Top10"),  οι οποίοι είναι υπεύθυνοι  για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Travel Sales Consultancy SL αν έχετε ερωτήσεις ή επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας βάσει της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τέλος αυτού του εγγράφου.

Το Top10 συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες νόμους σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Το απόρρητό σας είναι σημαντικό για εμάς και θέλουμε να μάθετε πώς επεξεργάζονται τα προσωπικά σας στοιχεία. Γι 'αυτό σας ζητάμε να αναθεωρήσετε την ειδοποίηση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Στη δήλωση προστασίας της ιδιωτικής ζωής, λέμε:

• Τι είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και για ποιους σκοπούς.

• Πότε και πώς μπορούμε να μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες με το Top10 και με άλλους συνεργάτες.

• Πόσο καιρό κρατάμε τα προσωπικά σας στοιχεία και για ποιους σκοπούς.

• Τι δικαιώματα έχετε, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου πρόσβασης ή ενημέρωσης των προσωπικών σας πληροφοριών.

Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε αυτή τη δήλωση απορρήτου όσο το δυνατόν πιο απλή. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με έννοιες όπως ένας καταχωρητής και συγκεκριμένες ομάδες προσωπικών πληροφοριών, διαβάστε τις περιγραφές των παρακάτω εννοιών.

Βασικές έννοιες.

● Προσωπικές πληροφορίες: Όλες οι πληροφορίες σχετικές με φυσικά πρόσωπα, όπως όνομα, ταυτότητα, αριθμός κράτησης ή πληροφορίες τομέα, είναι προσωπικές πληροφορίες

● Καταχωρητής: Ο ελεγκτής είναι φορέας εκμετάλλευσης ο οποίος, μόνος ή σε συνδυασμό με άλλους φορείς, καθορίζει τους σκοπούς και τους τρόπους επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων.

● Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος (ΕΟΧ): Τα κράτη μέλη της ΕΕ συν η Νορβηγία, η Ισλανδία και το Λιχτενστάιν.

●Ηλεκτρονική Διαφήμιση: Διαφημίσεις που βλέπετε στο Διαδίκτυο.

● Συγκεκριμένες ομάδες προσωπικών δεδομένων: Προσωπικά δεδομένα που αποκαλύπτουν φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, πολιτικές απόψεις, θρησκευτικές πεποιθήσεις, ιδιότητα μέλους συνδικαλιστικών οργανώσεων ή γενετικές πληροφορίες, βιομετρικά δεδομένα για τον προσδιορισμό φυσικού προσώπου, πληροφορίες για την υγεία και πληροφορίες σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό ενός ατόμου.

● Δεδομένα API Caricom: Κάποιες χώρες της Καραϊβικής (Caricom) έχουν συνάψει συμφωνία με τις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την οποία τα στοιχεία των στοιχείων επιβατών (PNR) που απαιτούνται και εκδίδονται από τις χώρες Caricom για σκοπούς συνοριακού ελέγχου υποβάλλονται στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ για λογαριασμό αυτών των χωρών Caricom. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Caricom στη διεύθυνση http://www.caricomeapis.org/.

● Πληροφορίες ασφαλών πτήσεων των ΗΠΑ: Η Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών (TSA) απαιτεί να δώσετε το πλήρες όνομά σας, την ημερομηνία γέννησής σας και το φύλο σας στην προβολή της λίστας παρακολούθησης. Η παράλειψη παροχής πληροφοριών μπορεί να οδηγήσει σε άρνηση μεταφοράς ή αποτυχία της αρχής να σας προσεγγίσει στην περιοχή επιβίβασης.Η TSA μπορεί να μοιράζεται τις πληροφορίες που παρέχετε με αρχές επιβολής του νόμου ή πληροφορίες ή άλλες οντότητες σύμφωνα με τη δήλωση προστασίας απορρήτου που δημοσιεύει. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της TSA στη διεύθυνση https://www.tsa.gov/.

 

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και ο σκοπός χρήσης τους

 

Όταν εγγραφείτε για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Για να σας παρέχουμε ένα ενημερωτικό δελτίο, συλλέγουμε τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία:

• Τη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

• Ταχυδρομικό κώδικα για να ξέρουμε πού προτιμάτε να πηγαίνετε

•  Σε ορισμένες περιπτώσεις, συλλέγουμε επίσης τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση και τη διεύθυνση IP του προγράμματος περιήγησης από τον οποίο καταχωρίσατε

Όταν εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας

• Τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση και την ημερομηνία γέννησής σας

• Πληροφορίες σύνδεσης όπως όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης

Όταν χρησιμοποιείτε τη σελίδα My Booking

• Το όνομά σας

• Η διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

• Έχετε ταξιδέψει στον αριθμό κράτησης εάν έχετε κάνει κράτηση για ένα ταξίδι από εμάς

Όταν περιηγείστε στους ιστότοπούς μας ή χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές μας για κινητά

Για να σας προσφέρουμε καλύτερες προσφορές, μπορούμε να συλλέξουμε τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία:

• Πληροφορίες σχετικά με τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις που βασίζονται στις αναζητήσεις ταξιδιών που κάνετε

• Πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά περιήγησης στους ιστότοπούς μας και τις εφαρμογές για κινητά.

• Πληροφορίες σχετικά με το πότε κάνετε κλικ σε μία από τις διαφημίσεις μας (συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεών μας σε ιστότοπους άλλων συνεργατών).

• Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με το λειτουργικό σύστημα, τη διεύθυνση IP, το όνομα τομέα και τις πληροφορίες του προγράμματος περιήγησης).

• Πληροφορίες για τις κοινωνικές σας προτιμήσεις, όπως τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι.

Όταν αγοράζετε τα προϊόντα μας online

Για να σας παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες, συλλέγουμε από εσάς τις ακόλουθες πληροφορίες.Αν έχετε παιδιά με κρατήσεις για ταξίδι, συλλέγουμε επίσης τις απαραίτητες πληροφορίες για τα παιδιά.

• Στοιχεία επιβατών, πληροφορίες διαβατηρίου, πληροφορίες ταυτότητας.

• Σχετικές ιατρικές πληροφορίες και άλλες πληροφορίες σχετικά με τις ειδικές ανάγκες ή τις επιθυμίες που σχετίζονται με τη διατροφή, τη σωματική αναπηρία ή άλλους περιορισμούς.

• Πληροφορίες για τις αγορές σας, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αγοράσατε, όταν αγοράσατε και όπου αγοράσατε, πώς πληρώσατε για την αγορά σας και πώς πληρώσατε για το ταξίδι.Δεν αποθηκεύουμε τους αριθμούς πιστωτικών καρτών.

• Πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά περιήγησης στους ιστότοπούς μας και τις εφαρμογές για κινητά.

• Πληροφορίες όταν κάνετε κλικ στις διαφημίσεις μας (συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων σε ιστότοπους άλλων οργανισμών).

• Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας (συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών του λειτουργικού συστήματος, της διεύθυνσης IP του προγράμματος περιήγησης, των πληροφοριών τομέα και των πληροφοριών του προγράμματος περιήγησης).

• Πληροφορίες για τις κοινωνικές προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι.

 

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας ή όταν επικοινωνούμε μαζί σας ή συμμετέχουμε στις καμπάνιες, τους διαγωνισμούς ή τα ερωτήματά μας σχετικά με τις υπηρεσίες μας

 

Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας και να διαχειριστούμε τους διαγωνισμούς, τις καμπάνιες κλπ., Επεξεργαζόμαστε τα παρακάτω προσωπικά στοιχεία:

 

• Προσωπικές πληροφορίες που μας δίνετε όταν επικοινωνείτε μαζί μας, για παράδειγμα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή κοινωνικών μέσων.Συλλέγουμε κυρίως τις πληροφορίες που χρειάζονται για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, όπως το όνομα, το όνομα χρήστη και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

• Πληροφορίες σχετικά με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες ηλεκτρονικές επικοινωνίες που σας έχουμε στείλει και τα οποία έχετε ανοίξει (συμπεριλαμβανομένων των συνδέσμων που έχετε κάνει κλικ).

• Πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στις έρευνες και τις έρευνες πελατών και τα σχόλια που παρέχετε.

• Όταν μας τηλεφωνείτε, μπορούμε να καταγράψουμε κλήσεις για εκπαιδευτικούς σκοπούς, επομένως θα το ανακοινώσουμε στην αρχή της κλήσης.

• Μια διεύθυνση IP που αλληλεπιδρά με μας

Άλλες πηγές προσωπικών πληροφοριών

• Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προσωπικές πληροφορίες που λαμβάνουμε από άλλες πηγές, όπως εταιρείες πληροφορικής και συνεργάτες, εάν είναι απαραίτητο να διαχειριστείτε ή να παράσχετε την υπηρεσία που ζητήσατε.

• Προκειμένου να ενημερώνονται τα προσωπικά σας στοιχεία, μπορούμε να ζητήσουμε πρόσθετες, ενημερωμένες πληροφορίες, όπως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ιδιωτικό ή δημόσιο μητρώο

• Οι ασφαλιστικές εταιρείες, ο αντιπρόσωπός τους και το ιατρικό προσωπικό μπορούν να ανταλλάσσουν μαζί μας τα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες σε μια συγκεκριμένη ομάδα προσωπικών δεδομένων σε περιπτώσεις όπου πρέπει να ενεργήσουμε για εσάς, να προστατεύσουμε τα συμφέροντα άλλων πελατών ή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

• Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εικόνες κάμερας ασφαλείας, δεδομένα GPS, μεταδεδομένα εικόνων, διευθύνσεις IP και δεδομένα προγράμματος περιήγησης που συλλέγονται κοντά στα γραφεία των συνεργατών μας, αεροδρόμια και άλλα κτίρια ή αποστέλλονται από εμάς στους χρήστες μας.

Προσωπικά δεδομένα άλλων προσώπων

• Εάν ένα άλλο πρόσωπο χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία για να κάνει μια κράτηση ταξιδιού ή επικοινωνήσει μαζί μας σε ένα θέμα που αφορά σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά στοιχεία που σας δίνει το άλλο άτομο.

• Όταν μας δίνετε τα προσωπικά στοιχεία κάποιου άλλου προσώπου, πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε το δικαίωμα να δώσετε αυτές τις πληροφορίες.Εάν είναι δυνατόν, πρέπει επίσης να διασφαλίσετε ότι κατανοούν πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά τους στοιχεία.

Πώς χρησιμοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε

Χρησιμοποιούμε, για παράδειγμα, προσωπικές πληροφορίες για τις ακόλουθες χρήσεις

Να παρέχετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ζητάτε

Πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την κράτησή σας, να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες και να σας βοηθήσουμε σε άλλες παραγγελίες με ερωτήσεις ή επιστροφές που έχετε ζητήσει.

Να διαχειριζόμαστε και να βελτιώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες για τη διαχείριση και τη βελτίωση των προϊόντων, των ιστότοπων και άλλων υπηρεσιών μας.

Παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες μας για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών, την ανίχνευση και την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης των υπηρεσιών μας.Αυτό μας βοηθά να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια τις υπηρεσίες μας.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προσωπικές πληροφορίες για έρευνα αγοράς, ανάπτυξη και ανάπτυξη και βελτίωση της γκάμας προϊόντων, των υπηρεσιών μας, των συστημάτων πληροφοριών, της ασφάλειας και επικοινωνούμε μαζί σας.

Να βελτιώσετε την ασφάλειά σας και να καταπολεμήσετε το έγκλημα

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάμερες παρακολούθησης σε περιπτώσεις και σε περιοχές όπου έχουμε το δικαίωμα να τις χρησιμοποιήσουμε για να διατηρήσουμε την ασφάλεια των ατόμων που είναι παρόντα στις εγκαταστάσεις μας.Επιπλέον, χρησιμοποιούμε εικόνες CCTV για την πρόληψη του εγκλήματος και την ποινική δίωξη.Μπορούμε επίσης να καταφύγουμε σε αυτές τις εικόνες κατά την προετοιμασία και την υποβολή νομικής απαίτησης ή την υπεράσπισή της.

Για επικοινωνία και επικοινωνία μαζί σας

Για παράδειγμα, όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή κοινωνικών μέσων, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας παρέχουμε διευκρινίσεις και βοήθεια σχετικά με το θέμα σας.

Πρέπει να χειριστούμε προσωπικά στοιχεία, προκειμένου να διαχειριστούμε τέτοιου είδους εκστρατείες και διαγωνισμούς (συμπεριλαμβανομένων των υπεργολάβων και των συνεργατών μαζί οργανώνουν εκστρατείες και διαγωνισμούς), τα οποία μπορείτε να επιλέξετε να συμμετάσχετε. Για παράδειγμα, πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε μια κατάσταση όπου κερδίζετε το βραβείο.

Μπορούμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στις έρευνές μας και σε άλλους συνεργάτες μας και στις δραστηριότητες έρευνας αγοράς.

Δεν πωλούμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους

Μάρκετινγκ και στόχευση του μάρκετινγκ στις ανάγκες σας

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την εφαρμογή των επικοινωνιών μάρκετινγκ και να κάνουμε προσφορές, οι οποίες παρέχονται βάσει των προσωπικών δεδομένων σας

εμπορία

Θέλουμε να βεβαιωθείτε ότι οι επικοινωνίες μάρκετινγκ (συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών διαφημίσεων), η οποία ισχύει για εμάς, καθώς και τους προμηθευτές, τους συνεργάτες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, είναι που σας ενδιαφέρουν.

Για να κάνουμε τη δουλειά μας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να αναλύσουμε τις προηγούμενες αγορές σας και τη συμπεριφορά περιήγησής σας και τις προτιμήσεις αναζήτησης όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.Χρησιμοποιούμε το προφίλ για να κατανοήσουμε καλύτερα ποια προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες μπορεί να σας ενδιαφέρουν.Αυτό μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε καλύτερα τις επικοινωνίες μας για να κάνουμε τις επικοινωνίες μας πιο συναφείς και ενδιαφέρουσες. Προκειμένου να σας κατανοήσουμε καλύτερα ως πελάτη και να σας παρέχουμε υπηρεσίες και επικοινωνίες μάρκετινγκ (συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής διαφήμισης που σας ενδιαφέρει), μπορούμε να συνδυάσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε όταν ψωνίζετε στα καταστήματά μας, τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω των ιστότοπων μας, εφαρμογές για κινητά και άλλες πηγές.

Θα χαρούμε να σας στείλουμε προσφορές και νέα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Μπορούμε λοιπόν να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να εφαρμόσουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, push notifications.

Μπορούμε επίσης να σας στείλουμε πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες άλλων συνεργατών που πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν.

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε επικοινωνίες μάρκετινγκ από εμάς, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να το απορρίψετε χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο "Άρση συνδρομής" στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ ή επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά ή γραπτώς (θα βρείτε στοιχεία επικοινωνίας στο τέλος της δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων). Η επιλογή από αυτή την άποψη εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, αλλά αν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να λάβετε μάρκετινγκ από εμάς, δεν θα μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με μεγάλες προσφορές και εκστρατείες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Ακόμα κι αν αρνηθείτε τις επικοινωνίες μάρκετινγκ, θα λαμβάνετε ακόμη μηνύματα και πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι σας, συμπεριλαμβανομένου του θέρετρου.Για παράδειγμα, θα λάβετε επιβεβαιώσεις κρατήσεων σχετικά με τις κρατήσεις σας και σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.Μπορούμε επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας ενώ βρίσκεστε σε διακοπές στο θέρετρο και να σας ενημερώσουμε για ενδιαφέρουσες προσφορές και εκδρομές στο θέρετρο.

έρευνα αγοράς

Θέλουμε να ακούσουμε τις απόψεις σας ώστε να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.Ως εκ τούτου, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς έρευνας αγοράς.Έχετε πάντα την ευκαιρία να επιλέξετε αν θα συμμετάσχετε ή όχι σε μια έρευνα αγοράς.

Κοινή χρήση προσωπικών πληροφοριών με υπεργολάβους και συνεργάτες

Για να σας παρέχουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που έχετε αγοράσει, ίσως χρειαστεί να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με τους υπεργολάβους και τους συνεργάτες μας. Αυτές περιλαμβάνουν τις αεροπορικές εταιρείες, τα ξενοδοχεία, τους παρόχους μεταφορών και τους παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής.Μοιραζόμαστε μαζί τους μόνο τις προσωπικές πληροφορίες που χρειάζονται για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε εσάς και εμάς.

Αν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με έναν υπεργολάβο που είναι επεξεργαστής προσωπικών δεδομένων, έχουμε συνάψει πάντοτε τις απαραίτητες συμφωνίες με τον επεξεργαστή δεδομένων για τη διατήρηση της διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων και για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων με νόμιμο και ασφαλή τρόπο.

Εργαζόμαστε επίσης με προσεκτικά επιλεγμένους υπεργολάβους και άλλους εμπόρους και ταξιδιωτικούς πράκτορες για να κάνουμε καλές προσφορές για εσάς.Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με αυτούς τους συνεργάτες, ώστε να είναι δυνατή η πραγματοποίηση αυτών των προσφορών.

Για να σας παρέχουμε καλύτερα στοχευμένες πληροφορίες και καλύτερες προσφορές, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε συνεργάτες για συλλογή δεδομένων, ανάλυση αγοράς και μάρκετινγκ.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ενδέχεται να μοιραστούμε κάποιες από τις προσωπικές σας πληροφορίες με αυτούς τους συνεργάτες.

Στην επιχείρησή μας, χρησιμοποιούμε διαφορετικές υπηρεσίες πληροφορικής.Ορισμένα από αυτά αποθηκεύουν και επεξεργάζονται προσωπικές πληροφορίες.Τα δεδομένα από τοπικά εγκατεστημένα συστήματα διακινούνται μόνο από το δικό μας προσωπικό.Μεταφέρουμε προσωπικές πληροφορίες στους υπεργολάβους μας που διαχειρίζονται υπηρεσίες cloud. 

Δεν πωλούμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.

Κοινή ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών με τις αρχές

Για λόγους μετακίνησης, η αποκάλυψη και η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να είναι υποχρεωτική (όπως απαιτείται από τις αρχές στο σημείο αναχώρησης και προορισμού) για λόγους που σχετίζονται με τη μετανάστευση, τους συνοριακούς ελέγχους, την ασφάλεια και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας ή για άλλους λόγους που καθορίζονται από τις αρχές.

Ορισμένες χώρες επιτρέπουν μόνο ταξίδια, παρέχονται οι απαιτούμενες πρόσθετες πληροφορίες για τους επιβάτες (όπως δεδομένα Caricom API και US Secure Flight Data).Αυτές οι απαιτήσεις ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον προορισμό και σας συνιστούμε να ελέγξετε τις απαιτήσεις.Στο μέτρο του δυνατού, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, ακόμα κι αν δεν δεσμευόμαστε από αυτό.

Μοιραζόμαστε μόνο τις απαραίτητες προσωπικές πληροφορίες με άλλα κράτη και αρχές, εάν το απαιτεί ο νόμος ή έχουμε το νόμιμο δικαίωμα να το πράξουμε.

Κοινή χρήση προσωπικών πληροφοριών σε πιστωτικά ιδρύματα

Όταν κάνετε κράτηση ταξιδιού ή αγοράζετε ένα προϊόν από εμάς, ενδέχεται να μοιραστούμε προσωπικά στοιχεία με πιστωτικά ιδρύματα και εταιρείες που εμπλέκονται στην έρευνα και την πρόληψη προσωπικής και πιστωτικής απάτης.Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι μπορούμε να συγκρίνουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς με τις πληροφορίες που βρίσκονται στην κατοχή τους.

Μπορούμε επίσης να ψάξουμε για να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας.Σκοπός αυτού είναι η προστασία των πελατών μας από αδικήματα προσωπικών δεδομένων και άλλα εγκλήματα και η πρόληψη της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και άλλων εγκλημάτων.

Οι πληροφορίες που μπορούμε να μοιραστούμε με αυτά τα ιδρύματα και εταιρείες είναι το όνομα, η διεύθυνση, οι απαιτήσεις και οι ταξιδιωτικές πληροφορίες, εάν είναι απαραίτητο.Αν υποψιαζόμαστε έγκλημα, ενδέχεται να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες στην αστυνομία.

Μεταφορά προσωπικών πληροφοριών

Μπορούμε επίσης να μοιραστούμε προσωπικές πληροφορίες με τον οργανισμό αν πωλούμε ή μεταβιβάσουμε (ή ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις για τέτοιες πωλήσεις ή μεταφορές) οποιοδήποτε μέρος της επιχείρησής μας ή οποιοδήποτε από τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις μας βάσει της συμφωνίας μαζί σας.Εάν η μεταφορά ή η πώληση πραγματοποιηθεί, ο οργανισμός που λαμβάνει τα προσωπικά σας στοιχεία μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες σας σύμφωνα με την παρούσα ειδοποίηση περί απορρήτου.

Προστασία προσωπικών δεδομένων και υπεύθυνος προστασίας δεδομένων

Είναι πολύ σημαντικό να προστατεύετε και να διαχειρίζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα.Δουλεύουμε σωστά για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία από τυχαία απώλεια και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση, τροποποίηση ή αποκάλυψη.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η προστασία των προσωπικών σας στοιχείων εξαρτάται και από εσάς.Για παράδειγμα, αφού έχετε επιλέξει ή σας έχει δώσει έναν κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στις υπηρεσίες μας, είστε υπεύθυνοι για τη φύλαξη αυτού του κωδικού πρόσβασης.

Εκπαιδεύουμε συνεχώς το προσωπικό μας σε θέματα προστασίας δεδομένων και οι υπάλληλοί μας έχουν αυστηρές οδηγίες για το χειρισμό όλων των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων. Το Top10 έχει έναν υπεύθυνο προστασίας δεδομένων με γενική ευθύνη για τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων στην εταιρεία μας.Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το [email protected]

Μεταφορά δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ)

Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν και να αποθηκευτούν εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) εάν το ταξίδι ή η υπηρεσία απαιτεί από εσάς να το πράξετε.Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν επίσης να υποβάλλονται σε επεξεργασία από οργανισμούς εκτός του ΕΟΧ που εργάζονται για εμάς ή οποιονδήποτε από τους υπεργολάβους μας.

Εάν συμβεί αυτό, θα παράσχουμε την κατάλληλη προστασία για τα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν επαρκώς προστατευμένα και επεξεργασμένα σύμφωνα με την παρούσα ειδοποίηση περί απορρήτου.Αυτές οι διασφαλίσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τις απαραίτητες συμβατικές ρήτρες, όπως οι τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς και άλλες κατάλληλες διασφαλίσεις.

Αποθήκευση πληροφοριών

Θα κρατήσει τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τις εφαρμογές σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση Απορρήτου, και θα  συμμορφώνεται με τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου, καθώς και με τις υφιστάμενες συστάσεις και κατευθυντήριες γραμμές.

Τα προσωπικά δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς αυτής της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή / και για κανονιστικούς και διοικητικούς σκοπούς.Στη συνέχεια, θα καταργήσουμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας στοιχεία.Ωστόσο, τα ίδια προσωπικά δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν σε διάφορες τοποθεσίες για διαφορετικούς σκοπούς.Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να διαγράψουμε τα δεδομένα από μια θέση όταν δεν χρειάζονται πλέον, αλλά τα δεδομένα μπορούν ταυτόχρονα να αποθηκευτούν σε άλλο σύστημα όπου η χρήση τους δεν έχει σταματήσει.

Αν έχετε υπάρξει στο παρελθόν πελάτες μας, διατηρούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για εμπορικούς σκοπούς εφ 'όσον έχετε μια ενεργή πελατειακή σχέση μαζί μας.Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας ενημερώσετε για την άρνησή σας να λάβετε μηνύματα μάρκετινγκ από εμάς.Αν είστε εγγεγραμμένος στο newsletter, θα επεξεργαστούμε τα απαραίτητα στοιχεία μέχρι να ακυρώσετε τη εγγραφή σας για ενημερωτικά δελτία ή να μας ενημερώσετε ότι δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε  ενημερωτικά δελτία . Μπορείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο ανά πάσα στιγμή μέσω του συνδέσμου στο ενημερωτικό δελτίο.Οι πληροφορίες στη σελίδα "Η κράτησή μου" θα παραμείνουν όσο έχετε ενεργό λογαριασμό Προφίλ χρήστη.

Προκειμένου να τηρηθούν οι νομικές μας απαιτήσεις, π.χ. σε περιπτώσεις διαφωνίας, ορισμένες πληροφορίες μπορούν να διατηρηθούν σύμφωνα με το εφαρμοστέο καθεστώς περιορισμού.Όταν έχουμε νόμιμη υποχρέωση διατήρησης πληροφοριών, τηρούνται οι περίοδοι διατήρησης που επιβάλλονται από τον ισχύοντα νόμο.

Cookies και συναφείς τεχνολογίες

Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων που επιτρέπουν στον ιστοχώρο μας να συλλέγει και να αποθηκεύει διαφορετικές πληροφορίες στον επιτραπέζιο υπολογιστή, το φορητό υπολογιστή ή την κινητή συσκευή, για να μας διευκολύνει να χρησιμοποιήσουμε τον ιστότοπό μας και να βελτιώσουμε την εμπειρία του πελάτη μας.Για παράδειγμα, τα περιεχόμενα του καλαθιού αγορών θα αποθηκεύονται σε cookies και χωρίς cookies θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί αγορά στην ξεχωριστή  πολιτική cookies μας.

Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους

Ο ιστότοπός μας ή οι εφαρμογές για κινητά μπορεί να περιέχουν συνδέσμους σε ιστότοπους που φιλοξενούνται από άλλους φορείς.Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της ιδιωτικής ζωής και των πολιτικών απορρήτου αυτών των άλλων ιστότοπων προτού υποβάλετε τα προσωπικά σας στοιχεία στον ιστότοπο άλλου επιχειρηματία.Η ευθύνη για άλλους ιστότοπους ανήκει σε άλλους ιστότοπους και τους χρήστες τους.

Τα δικαιώματά σας και οι επαφές σας

Δικαίωμα ακύρωσης της συναίνεσης

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για αυτούς τους Όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων επικοινωνώντας μαζί μας.

Δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες

Έχετε την ευκαιρία να δείτε τις προσωπικές πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας και την ταξιδιωτική σας κράτηση στην ιστοσελίδα μας.Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας στοιχείων. Το ερώτημα δεδομένων είναι δωρεάν.

Δικαίωμα διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού και αντιστάθμισης δεδομένων

Αν κάποια από τις πληροφορίες είναι εσφαλμένη, ενημερώστε μας.Μπορείτε να ζητήσετε διορθώσεις ανά πάσα στιγμή για τα προσωπικά σας στοιχεία.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, εφόσον δεν είναι πλέον απαραίτητα για τον προορισμό του, ή εάν η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεση σας και να την ακυρώσει.

Έχετε το δικαίωμα, υπό ορισμένες προϋποθέσεις που περιορίζουν την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αντιταχθεί στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εάν η επεξεργασία βασίζεται για να εκτελέσει μια εργασία για λόγους δημοσίου συμφέροντος ή για λόγους προστασίας ή άμεσου μάρκετινγκ είναι επιλέξιμες για τον ελεγκτή ή σε συμφέροντα τρίτων.

Θα ενημερώνουμε ή θα καταργούμε προσωπικές πληροφορίες, αν δεν έχουμε το δικαίωμα να τα διατηρήσουμε για θεμιτό σκοπό.

Δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων

Εάν είναι τεχνικά εφικτό, μπορείτε σε ορισμένες περιπτώσεις να έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφερθούν οι πληροφορίες που παρέχετε σε άλλο καταχωρητή, υπό την προϋπόθεση ότι η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας ή εάν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση της συμφωνίας.

Επικοινωνία και παράπονα

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε σχόλια σχετικά με το πώς συλλέγουμε, αποθηκεύουμε ή χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία.Προσπαθούμε να επιλύσουμε όλες τις καταγγελίες.Στείλτε γραπτώς την αίτησή σας ή την καταγγελία σας στον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων.

Travel Sales Consultancy SL, Calle Londres 4-4, Benalmadena 29630, Ισπανία

Email [email protected]

Νομικές βάσεις για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Θα συλλέξουμε και θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα προσωπικά σας στοιχεία εάν πληρείται τουλάχιστον μία από τις ακόλουθες προϋποθέσεις

• Έχουμε τη συγκατάθεσή σας.

Παράδειγμα: Λογαριασμός πελάτη

Μπορείτε να μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών όταν δημιουργείτε λογαριασμό στη σελίδα My Booking ή δημιουργείτε τον ιστότοπό μας στο καλάθι αγορών

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η διαχείριση των προσωπικών σας πληροφοριών με βάση την συγκατάθεσή σας και έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή ανά πάσα στιγμή. Αν ακυρώσετε τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε πλέον ορισμένες υπηρεσίες.

• Είναι απαραίτητο για τη σύμβασή σας ή εάν λάβουμε μέτρα για το αίτημά σας πριν υπογράψετε τη σύμβαση.

Παράδειγμα: Παροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών που ζητάτε

Πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία έτσι ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε τον λογαριασμό ή την κράτησή σας, να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θέλετε να αγοράσετε και να σας βοηθήσουμε στις παραγγελίες σας και στις επιστροφές που ζητάτε.

• Είναι απαραίτητο να συμμορφωθούμε με την εκ του νόμου υποχρέωση μας.

Παράδειγμα: Κοινή χρήση προσωπικών πληροφοριών με τις αρχές

Για να ταξιδέψετε, η αποκάλυψη και η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να είναι υποχρεωτική (όπως απαιτείται από τις αρχές στο σημείο αναχώρησης και προορισμού) για σκοπούς μετανάστευσης, ελέγχου των συνόρων, ασφάλειας και αντιτρομοκρατίας.

• Είναι απαραίτητο να προστατεύσετε εσάς ή τα ζωτικά συμφέροντα κάποιου άλλου ατόμου, ή σε περίπτωση ανάγκης

Παράδειγμα: Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Η ασφαλιστική σας εταιρεία, ο εκπρόσωπός της και το ιατρικό προσωπικό μπορούν να ανταλλάσσουν μαζί μας τις απαραίτητες προσωπικές πληροφορίες και πληροφορίες σε μια συγκεκριμένη ομάδα προσωπικών δεδομένων σε περιπτώσεις όπου πρέπει να ενεργήσουμε για εσάς, να προστατεύσουμε τα συμφέροντα άλλων πελατών ή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

• Είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση καθήκοντος γενικού συμφέροντος ή για την άσκηση της δημόσιας εξουσίας μας.

Παράδειγμα: Μέτρα ασφαλείας

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προσωπικές πληροφορίες για να απαντήσουμε σε ενέργειες ασφαλείας, ατυχήματα και άλλα παρόμοια γεγονότα (συμπεριλαμβανομένης της χρήσης πληροφοριών για ιατρικούς και ασφαλιστικούς σκοπούς) και να αντιμετωπίσουμε τέτοιες καταστάσεις.

• Είναι θεμιτό σε μας ή συμφέροντα οποιουδήποτε τρίτου, σύμφωνα με αυτό, ούτε τα ενδιαφέροντά σας ή το δικαίωμά σας μπορούν να εκτοπίσουν αυτά τα οφέλη.

Παράδειγμα: Δημιουργία προσωπικής εμπειρίας

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να βελτιώσουμε την υπηρεσία μας, ώστε να μπορούμε να προβλέψουμε ποια άλλα προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες μπορεί να σας ενδιαφέρουν.Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να σχεδιάσουμε καλύτερα τη διαφήμισή μας για να την κάνουμε πιο σχετική και ενδιαφέρουσα.

Εάν πρέπει να ασχοληθούμε με συγκεκριμένες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων, για παράδειγμα εάν πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα ιατρικά σας αρχεία για ιατρικούς λόγους, θα το κάνουμε μόνο εάν πληρούνται μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες πρόσθετες προϋποθέσεις.Για παράδειγμα, εάν έχουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας. Είναι απαραίτητο να προστατεύσετε τα ζωτικά συμφέροντα σας ή άλλου προσώπου ή εάν είστε σωματικά ή διανοητικά ανίκανοι να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Είναι απαραίτητο για την κατάρτιση, την υποβολή ή την υπεράσπιση νομικής αξίωσης ή για σημαντικό δημόσιο συμφέρον.

αλλαγές

Αυτή η ειδοποίηση απορρήτου αντικαθιστά όλες τις προηγούμενες εκδόσεις.Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων από καιρό σε καιρό, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε πάντα την τελευταία έκδοση σε αυτή τη σελίδα.Εάν οι αλλαγές που κάνουμε είναι σημαντικές, θα ανακοινώσουμε τέτοιες αλλαγές στο κάτω μέρος αυτού του ιστότοπου.Εάν πιστεύουμε ότι είναι σωστό, ενδέχεται να σας ειδοποιήσουμε για οποιεσδήποτε αλλαγές στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μέσω ηλεκτρονικής ειδοποίησης.

COOKIES

Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων που επιτρέπουν στον ιστοχώρο μας να συλλέγει και να αποθηκεύει διαφορετικές πληροφορίες στον επιτραπέζιο υπολογιστή, το φορητό υπολογιστή ή την κινητή συσκευή, για να μας διευκολύνει να χρησιμοποιήσουμε τον ιστότοπό μας και να βελτιώσουμε την εμπειρία του πελάτη μας.Για παράδειγμα, τα περιεχόμενα του Καλάθι αγορών αποθηκεύονται σε cookies και χωρίς cookies θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί αγορά

Μόνιμα cookies και cookie περιόδου λειτουργίας

Τα cookies μπορούν να χωριστούν σε δύο ομάδες: μόνιμα cookies και προσωρινά cookies συνόδου. Τα μόνιμα cookies αποθηκεύουν το αρχείο για μια συγκεκριμένη ώρα σε έναν υπολογιστή επισκέπτη του web ή μια κινητή συσκευή.Τα μόνιμα cookies έχουν ημερομηνία λήξης.Μετά την ημερομηνία λήξης, το cookie θα διαγραφεί την επόμενη φορά που ο επισκέπτης του ιστότοπου επιστρέφει στον ιστότοπο που δημιούργησε το cookie ή όταν ο ίδιος ο επισκέπτης αφαιρέσει το cookie.Με τα επίμονα cookie, ο διακομιστής ιστού μπορεί να ελέγξει αν έχετε επισκεφθεί προηγουμένως έναν ιστότοπο και σας παρέχουμε μια καλύτερη υπηρεσία.Ορισμένοι κάτοχοι ιστοτόπου χρησιμοποιούν cookies για να περιορίσουν την επανάληψη των διαφημίσεων banner.

Τα cookie περιόδου σύνδεσης αποθηκεύονται προσωρινά σε έναν υπολογιστή επισκεπτών ιστού.Τα cookie περιόδου σύνδεσης δεν έχουν ημερομηνία λήξης, αλλά το cookie εξαφανίζεται αφού ο επισκέπτης κλείσει το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Cookies στον ιστότοπο Top10

Χρησιμοποιούμε cookie συνεδρίας για να στείλουμε τον σωστό ιστότοπο στο σωστό άτομο.Αυτό γίνεται, για παράδειγμα, μέσω μίας αναγνωριστικής περιόδου σύνδεσης σε σχέση με την online κράτηση.Ο διακομιστής μας θα στείλει ένα cookie περιόδου χρήσης στον υπολογιστή σας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να μην ξαναγράψετε όλα τα δεδομένα κάθε φορά που περιηγείστε στις σελίδες.Τα cookie περιόδου σύνδεσης επιτρέπουν επίσης στο κείμενο που εισάγετε στο πεδίο ανοιχτού κειμένου να παραμείνει στη μνήμη.Τα Cookie περιόδου σύνδεσης μας βοηθούν επίσης να σας εντοπίσουμε όταν χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό πελάτη σας.Τα cookie περιόδου σύνδεσης σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας χωρίς να κάνετε ξανά εγγραφή.Χρησιμοποιούμε cookies μόνο για να κάνουμε τις λειτουργίες του ιστότοπου tui.fi να λειτουργούν και να κάνουμε τους ιστοτόπους μας καλύτερο.

Απενεργοποίηση των cookies

Εάν δεν θέλετε να αποθηκεύουμε cookies στον υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή, ή αν θέλετε να διαγράψετε τα υπάρχοντα cookies, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του browser σας.Σημειώστε, ωστόσο, ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα, εάν μπλοκάρει τη χρήση των cookies.Εάν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να επιτρέπουν τη χρήση των cookies, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης web σας.

Χρησιμοποιήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης των cookies χρησιμοποιώντας διαφορετικά προγράμματα περιήγησης.

● Internet Explorer

● Firefox

● Chrome

● Όπερα

Τοπική αποθήκευση (τοπική αποθήκευση)

Η τοπική αποθήκευση του προγράμματος περιήγησης είναι μια διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών που αποθηκεύει τοπικά τα δεδομένα δικτύου στον υπολογιστή του επισκέπτη του ιστότοπου, αλλά μόνο για το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης κατά την επίσκεψή του.Η τοπική αποθήκευση επιτρέπει στον κάτοχο του ιστότοπου να χρησιμοποιεί μικρές εφαρμογές σε έναν υπολογιστή επισκέπτη του web ή σε μια κινητή συσκευή.Ο τοπικός χώρος αποθήκευσης επιτρέπει στον επισκέπτη της ιστοσελίδας να παρέχει πληροφορίες στον ιστότοπο που είναι διαθέσιμος στον επισκέπτη και πάλι όταν ανοίγει το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.Χρησιμοποιούμε τοπικό αποθηκευτικό χώρο για να μετακινηθούμε στον ιστότοπό μας χωρίς να το ξαναγράψουμε.Εάν δεν συμφωνείτε με την αποθήκευση των δεδομένων δικτύου ή θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα δικτύου που είναι αποθηκευμένα με το τοπικό αποθηκευτικό χώρο.

Επαφή

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση των cookies και του τοπικού χώρου αποθήκευσης, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς (+ 358-9-23165780), με επιστολή (Travel Sales Consultancy SL, Calle Londres 4-4, Benalmadena 29630, Ισπανία) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Registry @ travelsales). εε).

Cookie και διαφήμιση Google

Χρησιμοποιούμε τρίτες εταιρείες, για παράδειγμα Google, για να προβάλλει διαφημίσεις στον ιστότοπό μας.Αυτές οι εταιρείες ενδέχεται να χρησιμοποιούν πληροφορίες από τις επισκέψεις σας σε αυτόν και σε άλλους ιστότοπους (χωρίς όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αριθμό τηλεφώνου), ώστε να μπορούν να προβάλλουν διαφημίσεις για προϊόντα και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.Οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αποθηκεύονται σε cookies που επιτρέπουν την εμφάνιση διαφημίσεων σε αυτήν και άλλες ιστοσελίδες.Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την πολιτική και σχετικά με τις επιλογές, εάν θέλετε να αρνηθείτε την πρόσβαση των εταιρειών στις πληροφορίες σας, κάντε κλικ εδώ.


View RSS Feed